news 2

Η AlphaLife πάντα ένα βήμα μπροστά, και στον ψηφιακό μετασχηματισμό

Στο πλαίσιο των στρατηγικών στόχων του Ομίλου της Alpha Bank, όσον αφορά στον ψηφιακό μετασχηματισμό μέσω του οποίου εξασφαλίζεται η μέγιστη διαφάνεια, ταχύτητα και ευκολία στις συναλλαγές, οι πελάτες μας  απολαμβάνουν ψηφιακή εμπειρία ενημέρωσης κι εξυπηρέτησης της AlphaLife μέσω του My Alpha Web και του My Alpha Mobile.

Ο πελάτης της AlphaLife έχει ανα πάσα στιγμή τη δυνατότητα πρόσβασης στο συμβόλαιό του, απολαμβάνοντας μια σειρά από υπηρεσίες που εκσυγχρονίζουν και διευκολύνουν την επικοινωνία του με την εταιρία.

Συγκεκριμένα, ενημερώνεται για το σύνολο των καταβληθέντων ασφαλίστρων, την τρέχουσα αξία του ασφαλιστηρίου του καθώς και τυχόν εξαγορές που έχουν πραγματοποιηθεί. Σε περίπτωση αποταμιευτικού προγράμματος τακτικών καταβολών θα απεικονίζεται η ημερομηνία οφειλής, ο συνδεδεμένος καταθετικός λογαριασμός και τυχόν ανεξόφλητες δόσεις, με την αντίστοιχη ημερομηνία οφειλής.

Μέσα από το My Alpha Web, επιλέγοντας την κατηγορία «Ασφαλιστικά Προϊόντα», ο χρήστης θα πλοηγείται με άνεση και ευκολία σε κάθε λεπτομέρεια του συμβολαίου του, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέξει στις ετήσιες ενημερωτικές επιστολές ή να επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο της Alpha Bank για την πορεία και την εξέλιξη της αποταμίευσης του.

Παραμένοντας προσανατολισμένοι στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δίνουμε την υπόσχεση ότι θα εργαζόμαστε απρόσκοπτα, με προτεραιότητά μας τη συνεχή και καινοτόμο αξιοποίηση κάθε νέας δυνατότητας της ψηφιακής τεχνολογίας, για να δημιουργούμε συνεχώς νέα εργαλεία που θα καλύπτουν τις νέες ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Με τη νέα ψηφιακή εμπειρία ενημέρωσης κι εξυπηρέτησης AlphaLife αξιοποιούμε από σήμερα, τις τεχνολογίες του αύριο.

Είτε είστε ήδη πελάτες μας είτε θέλετε να ενημερωθείτε για το πώς θα μπορούσατε να επωφεληθείτε και εσείς από τα προγράμματά μας, υπάρχει πάντα στη διάθεσή σας ένας εκπρόσωπός της Alpha Bank για να απαντήσει στα ερωτήματά σας, από κοντά στο πλησιέστερο κατάστημα ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ​   ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ