Alpha Εξέλιξη Escalator Έναρξη διάθεσης

Το Alpha Εξέλιξη Escalator είναι ένα νέο επενδυτικό Πρόγραμμα Αξιοποίησης Κεφαλαίου που στοχεύει στη διατήρηση του επενδεδυμένου κεφαλαίου σας και ταυτόχρονα στη σταδιακή διαμόρφωση υπεραξίας, επενδύοντας μακροπρόθεσμα στους ισχυρούς της Ευρώπης.

Προϊόν με περιορισμένη διάρκεια διάθεσης (22.01.2024 – 04.03.2024).

Δημιουργήθηκε  για σας που επιθυμείτε να επενδύσετε μακροπρόθεσμα, διαμορφώνοντας από σήμερα τις προϋποθέσεις για την επίτευξη των σχεδίων σας αύριο.

Ένα ισχυρό Επενδυτικό Πρόγραμμα βασισμένο σε ασφάλιση, που επενδύει σας σε βάθος 10ετίας,  επιδιώκοντας διατήρηση κεφαλαίου, ελάχιστη εκτιμώμενη απόδοση και επιπλέον συμμετοχή στην κλιμακωτή απόδοση του μετοχικού δείκτη «MSCI EMU Select Profitability Leaders Decrement 5% in EUR» .

Τα πλεονεκτήματα του προγράμματος

  • Διατήρηση Κεφαλαίου και Επίτευξη Απόδοσης: Στόχος η διατήρηση του κεφαλαίου καθώς και η επίτευξη ελάχιστης απόδοσης, μέσω έκθεσης σε ένα χαρτοφυλάκιο ομολόγων.
  • Ανταγωνιστικές επιδόσεις: Επιδίωξη επιπλέον κλιμακωτής απόδοσης μέσω έκθεσης σε ένα μετοχικό δείκτη που περιλαμβάνει 40 ισχυρές εταιρίες της Ευρωζώνης, επιλεγμένες με αυστηρά κριτήρια υψηλής ρευστότητας και κεφαλαιοποίησης.
  • Ευελιξία: Επιλογή ασφαλίστρου από 10.000 € έως και 100.000 €, προσαρμοζόμενο σε κάθε επενδυτικό σχέδιο και ανάγκη.
  • Προστασία οικογένειας: Παροχή εφάπαξ ποσού, πέραν της αξίας της επένδυσης, για την εξασφάλιση της οικογένειας σε περίπτωση απρόσμενου συμβάντος.

Το Alpha Εξέλιξη Escalator επενδύει στο «Alpha Bancassurance EE107 Σύνθετο Αμοιβαίο Κεφάλαιο» με πλήρη διαφάνεια ως προς την αποτίμηση του Επενδυτικού Λογαριασμού, μέσω της άμεσης προβολής στο MyAlpha Web και στο MyAlpha Mobile.

Αρχίστε από σήμερα την επένδυση του διαθέσιμου κεφαλαίου σας μέσω των πρωτοποριακών προγραμμάτων Αξιοποίησης Κεφαλαίου της AlphaLife, με την αξιοπιστία και εγκυρότητα της Alpha Bank.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ                            ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ